Deneysville man tot 60 jaar tronkstraf gevonnis vir verskeie gruweldade

September 6, 2019

DENEYSVILLE - ‘n Man is in Deneysville tot 60 jaar gevangenisstraf gevonnis vir verkragting, een jaar vir aanranding, en ‘n verdere drie jaar vir aanranding met die opset om liggaamlike skade te veroorsaak. Woordvoerder van die SAPD, Konstabel Josephine Rani, sê dit volg op ‘n voorval wat 15 jaar gelede in April plaasgevind het waar die 18-jarige slagoffer deur twee onbekende mans benader is, en die verdagtes het voortgegaan om die manlike vriend aan te rand. Die verdagtes het die slagoffer met geweld na ‘n stortingsterrein, naby die Oranjeville-straat gesleep, waar hulle die slagoffer om die beurt verkrag het. Rani sê Sersant Speurder Sophia Kganyane van die Zamdela Familie, Gewelds- en kinderbeskermingeenheid (FSC) het elke moontlikheid ondersoek om te verseker dat die verdagte permanent uit die samelewing verwyder word.
FOTO: (Verskaf)

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags